תבשיל קינואה וירקות

הדפסה

תבשיל קינואה וירקות

2 בצלים קצוצים ומוזהבים בשמן זית.

מוסיפים 3-4 גזרים קצוצים לקוביות קטנות, 3 גבעולי סלרי קצוצים וקישוא אחד קצוץ.  

מערבבים יחד עם הבצל, מוסיפים 2-3 כוסות קינואה ו- 3 כוסות מים ( על כוס קינואה כוס וחצי מים ).   לפני שמוסיפים את המים מוסיפים את המלח, 1 כפית כורכום, 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פלפל אנגלי ומעט קינמון.

לערבב ולהוסיף את המים , להביא לרתיחה ולבשל כ- 15 דקות.

בתאבון, זהבה כהן        

Google bookmarkTwitterFacebook

הוסף תגובה


קוד אבטחה
רענן